بازنشستگان نيز مشمول افزايش 15 درصدي حقوق ميشوند. از سوي ديگر حقوق كاركنان شركتهاي دولتي، موسسات انتفاعي وابسته به دولت، بانكها و بيمهها نيز 15 درصد افزايش پيدا كرده است.
معاون بودجه معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوري اظهار کرد: به استناد بند الف ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه به عنوان مرجع تصویب افزایش سالانه ضریب حقوق کارکنان مشمول و غیرمشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، هیات وزیران میزان ضریب افزایش حقوق، عیدی، پاداش و سقف کمکهای رفاهی مستقیم و غیرمستقیم را تعیین کرد.
رحیم ممبینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: بر این اساس ضریب و سایر موضوعات تعیین شد و طبق مصوبه، ضریب حقوق برای همه گروههای حقوق بگیر چه آنهایی که مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری میشوند و چه آنهایی که مشمول قانون مذکور نیستند، به میزان 15 درصد تعیین شد.
وی با اشاره به متفاوت بودن شکل اجرایی مصوبه، تاکید کرد:
ادامه مطلب...
باخبر شدیم که همکار گرامیمان جناب آقای ابراهیم کریمی در سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در غم فقدان پدربزرگوارشان عزادار شدند. از خداوند منان، علوّ درجات را برای آن مرحوم خواستاریم.
مدارس هوشمند:
مقدمه
آموزش رایج در مدارس کشور، یک آموزش سنتی و یا به عبارت دیگر آموزش فقط شنیداری می باشد. حداکثر اقدام تصویری در خصوص موضوعات مورد آموزش، نصب بعضی پوسترهای رنگی بر روی تخته سیاه کلاس می باشد. در روش دیداری- شنیداری سعی می شود آموزش به کمک فیلم ، انیمیشن، نماهنگ و ... ارائه گردد. در این روش ماندگاری مطلب قریب به 20 سال می باشد در حالی که ماندگاری مطلب در روش شنیداری حداکثر 6 ماه است. در ضمن در روش دیداری- شنیداری مطالب علمی در محیطی جذابتر و در مدت زمان کمتر قابل انتقال است.
در مدارس معمولی، طرح درس معلم شامل مجموعه ای از دستورالعمل ها، برنامه های درسی، سؤالات تمرینات اضافه، امتحانات کلاس و ... می شود. اما در مدارس چندرسانه ای علاوه بر این موارد، معلم از مواد آموزشی چندرسانه ای شامل فیلم، عکس، صدا، اسلاید و ... استفاده می کند تا کیفیت و ماندگاری آموزش را ارتقا بخشد. این قدم اول در راه حرکت به سمت مدارس هوشمند است.
درباره ی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر نظام آموزشی (و به طور خاص مدارس) دو رویكرد متفاوت وجود دارد. برخی معتقدند، اثر فناوری های جدید تدریجی است و صرفاً انتقال برنامه ی درسی سنتی را كارآمدتر می سازد و در واقع، دسترسی به اطلاعات سریع تر می شود. رویكردی دیگر معتقد است ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات به مدرسه ها، هدف ها و ابزارهای تعلیم و تربیت را به طور اساسی تغییر می دهد. از این دیدگاه فناوری اطلاعات بر مرزهای ساختاری نظام آموزش سنتی فایق می آید.
با این كه موارد بالا از دستاوردهای استفاده از فناوری اطلاعات است، با این حال ساده لوحانه است اگر تصور كنیم ورود فناوری اطلاعات (در جلوه های متفاوت آن : اینترنت ، رایانه ، چند رسانه ای و ... ) به تنهایی باعث انقلاب آموزشی شود. اگر فرهنگ یاد دهی – یادگیری در نظام آموزشی تحول نپذیرد ، ورود فناوری های اطلاعاتی نه تنها تحولی ایجاد نخواهد كرد ، بلكه به تقویت سنت های محافظه كارانه ی آموزشی منجر خواهد شد. لذا تغییر در مدرسه سنتی به سوی مدرسه هوشمند نیازمند تغییر در نظام آموزش و پرورش كشور می باشد و هیچگاه راه اندازی مدارس هوشمند میسر نخواهد شد مگر ساختار نظام آموزش و پرورش تغییر یابد . این امر نیازمند برنامه ریزی حداقل بیست ساله می باشد. این تغییر می بایست قدم به قدم و با درایت و تفكر باشد.
منظور از مدارس هوشمند چیست ؟
ادامه مطلب...
برای دانلود نمونه سؤال درس ریاضی پنجم اینجا کلیک کنید.
ازدواج با یک مرد مثل خریدن کالایی است که مدت ها مشتاقانه از پشت ویترین تماشایش کرده اید اما وقتی به خانه می رسید از خریدنش پشیمان می شوید.
" جین کر "
ادامه مطلب...
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش گفت: امسال ثبت نام دانش آموزان در تمام روزهای آموزشی یعنی از شنبه تا چهارشنبه هر هفته انجام می شود.
قاسم مستقیم، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس در خصوص روزهای ثبت نام دانش آموزان در مدارس اظهار داشت: امسال در تمام روزهای آموزشی یعنی از شنبه تا چهارشنبه مدیر مدرسه و عوامل اجرایی حضور دارند و ثبت نام دانش آموزان انجام می شود.
وی در خصوص زمان ثبت نام دانش آموزان در مدارس گفت: ثبت نام دانش آموزان میان پایه ایتدایی یعنی دوم تا ششم ابتدایی بدون حضور والدین توسط مسئولان مدرسه انجام می شود و در صورت جابجایی محل سکونت، خانواده ها تا پایان خرداد فرصت دارند که ثبت نام فرزندشان را در مدرسه انجام دهند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متوسطه باید تا ۱۵ تیر ماه پایان یابد، افزود: در شهر تهران، ثبت نام دانش آموزان اول ابتدایی تا ۱۰ خرداد مهلت دارد.
وی با بیان اینکه حق بیمه هر دانش آموز برای سال تحصیلی جدید ۱۵۰۰ تومان است، ادامه داد: خانواده ها در هنگام ثبت نام باید هزینه بیمه دانش آموزی را بپردازند.
براي اينكه از نقاشي كردن لذت ببريد بصورت آنلاين نقاشي بكشيد و رنگ آميزي كنيد.
اينجا كليك كنيد
براي دانلود كتب مقاطع مختلف تحصيلي اينجا كليك كنيد.
کمکاري مادرزادي تيروييد

قدم نورسيده مبارک! نوزادتان بعد از 9 ماه دعا و مراقبت به دنيا آمده است. چه آزمايشي برايش انجام دادهايد؟ آيا ميدانيد در کشورهاي توسعهيافته، براي تشخيص حدود 23 بيماري، در همان دوران نوزادي، آزمايشهاي بيماريابي يا غربالگري انجام ميدهند؟
يکي از مهمترين بيماريهايي که ممکن است عامل عقبماندگي شود، کمکاري غده تيروييد است که براي نوزادان انجام ميگيرد و با تشخيص زودهنگام و درمان اين بيماري ميتوان از بروز عوارض خطرناک آن جلوگيري کرد.
در اين باره دکتر اکبر کوشانفر، متخصص کودکان توضيح مي دهند:
کمکاري مادرزادي تيروييد شايعترين علت قابل پيشگيري عقبماندگي ذهني نوزادان است. در زماني که عقبماندگي ظاهر ميشود، درمان بيفايده است، اما در موقع تولد به راحتي با يک آزمايش ساده از روز سوم تا پنجم بعد از تولد قابل شناسايي است و با درمان سريع ميتوان از بروز اين معضل پيشگيري نمود و هر گونه تاخير در درمان آن، از ضريب هوشي و سلامتي نوزادان خواهد کاست.
علت بيماري چيست؟
هرگاه به دليلي غده تيروييد نوزاد قادر به توليد هورمون تيروييد (تيروکسين) به اندازه کافي نباشد يا هورمون تيروييد در بدن به درستي فعاليت نکند، کمکاري تيروييد اتفاق ميافتد. هورمون تيروييد يکي از هورمونهاي مهم در رشد و تکامل نوزاد است و کمبود اين هورمون عوارضي مانند عقبماندگي ذهني، کوتاهي قد ، ناشنوايي ، اختلال گفتار و بعضي از بيماريهاي مغزي و عصبي را به دنبال دارد.
با انجام يک آزمايش ساده در فاصله روزهاي 3 تا 5 بعد از تولد ميتوان به وجود کمکاري مادرزادي تيروييد پي برد.
اين آزمايش با گرفتن چند قطره خون از پاشنه پاي نوزاد انجام ميشود. اين نمونهگيري ساده، بيخطر و به حدي کم درد است که گاه حتي نوزاد از خواب بيدار نميشود.
نتيجه اين آزمايش 48 ساعت بعد مشخص شده و در صورت وجود کمکاري مادرزادي تيروييد در نوزاد، بلافاصله اقدامات درماني شروع ميشود. لذا خواهشمند است روز سوم بعد از تولد فرزندتان، به نزديکترين مرکز بهداشتي درماني محل زندگي خود مراجعه نماييد.
برای دانلود فرم های ارزیابی عملکرد کارکنان سال 91 با فرمت office جهت تایپ موارد تحلیل عملکرد، به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب...
دانشآموزان با مشکلات ویژه یادگیری را بشناسیم
difficulties=D.L ) می باشد و آن به گروهی گفته می شود که در یک یا چند فرایند روانی اساسی در ارتباط با فهمیدن و یا کاربرد زبان شفاهی و کتبی ، ناتوانی نشان می دهند . این ناتوانی ممکن است خود را در فعالیت هایی از قبیل گوش دادن ، فکر کردن ، سخن گفتن ، خواندن ، نوشتن ، هجی کردن و یا حساب کردن نشان دهد.
واژه دانش آموزان استثنایی به گروه های مختلفی اطلاق می شود که یکی از آنها دانش آموزان با مشکلات ویژه یادگیری ( learning
این اختلال ها با نارسایی های دیگری نیز همراه است که عبارت اند از : نقایص ادراکی ، آسیب مغزی ، بدکاری جزئی مغز ، نارسایی در خواندن، و اختلال گویایی . این اصطلاح کودکانی را که به علت های دیگر با مسائل یادگیری مواجه می باشند( نظیر نقص بینایی ، نقص شنوایی ، نقص حرکتی ، عقب ماندگی ذهنی ، آشفتگی عاطفی و یا عدم برخورداری از محیط فرهنگی و اقتصادی مناسب ) در بر نمی گیرد . به بیانی دیگر « دانش آموز با مشکلات ویژه یادگیری» به دانش آموزانی اطلاق می شود که « با وجود برخورداری از هوش طبیعی و نداشتن نقایص حسی، آسیب های شدید مغزی و مشکلات شدیدعاطفی – اجتماعی، قادر به بهره گیری کامل از امکانات آموزش و پرورش متداول نبوده و در یک یا چند ماده درسی ضعف محسوس و مشهود داشته باشد».
ویژگی ها :
ادامه مطلب...

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افرادی که علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند، اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند در معرض ابتلا به «ام.اس» قرار می گیرند.
براساس این گزارش، اختلال در غدد درونریز موجب میشود که سیستم داخلی بدن به هم ریخته و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج شود. پس میتوان نتیجه گرفت.
بهترین راهکار درمانی که در زمینه پیشگیری از بیماری «ام.اس» نیز برای این گروه موثر خواهد بود این است که افراد زودرنج و حساس باید تلاش کنند تا تفسیر خود را از موقعیتهای اجتماعی بهگونهای تغییر دهند تا کمترین فشار روانی بر آنان وارد شود.
بنا بر این گزارش، بهترین راهکار درمانی که در زمینه پیشگیری از بیماری «ام.اس» مؤثر است، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بینفردی و سعی در کنترل احساسات و عواطف شخصی است.
این گزارش می افزاید، عموماً در بیماران مبتلا به «ام.اس»، PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تکرار شود، بیمار در معرض حملات مداوم قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
گفتنی است؛ بیماران مبتلا به «ام.اس» علاقه وافری به مصرف غذاهای دارای حالت اسیدوز مانند ماست، بستنی ، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثال آن نشان می دهند ولی این بیماران باید از مصرف غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله از پیشرفت بیماری جلوگیری به عمل آورند.
این گزارش حاکی است، برای پیشگیری از این بیماری در سایر افراد نیز میتوان مصرف متعادل مواد غذایی به ویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه کرد.